Boekhouding
 

Financiele administratie

Hieronder verstaan wij het verzorgen van uw gehele financiƫle administratie in ons boekhoudpakket. Wat wij inboeken is natuurlijk geheel afhankelijk van wat noodzakelijk is en welke afspraken zijn gemaakt. Scanboekhouden en het opbouwen van een digitaal archief, behoren hierbij ook tot de mogelijkheden. Met diverse banken heeft onze software bovendien een bankenkoppeling. Als de inrichting van uw administratie zich hiervoor leent, kan dit veel typewerk besparen. Wel blijven wij hierbij opmerken dat controle van deze automatisering noodzakelijk blijft.

Ook de sub administratie kan onder de dienstverlening vallen. Denk hierbij o.a. aan de crediteurenadministratie. Desgewenst kan een digitaal bestand worden aangeleverd, welke u kunt inlezen in uw eigen online telebankieren. U hoeft dan alleen nog te controleren en accorderen. Wij houden ook de betaaldata voor u in de gaten. Een goede crediteurenadministratie helpt mee inzicht te krijgen in uw liquiditeit.

De debiteurenadministratie is een minstens zo belangrijk onderdeel. Als goed wordt vastgelegd in de subadministratie, stelt ons dat in staat de openstaande posten inzichtelijk te maken en eventueel aanmaningen te vervaardigen. Het is van belang dat u ontvangt waar u recht op hebt.

Het uitbesteden van uw facturering behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen u tevens een incasso batch aanleveren, waarmee u na inlezen in uw online telebankieren een incasso opdracht kunt laten uitvoeren.

Het kan zo zijn dat u zelf uw boekhouding bijhoudt en ons alleen wilt laten controleren en corrigeren om daarna rapportage te maken. Ook het opzetten en reorganiseren van een financiƫle administratie behoort tot onze mogelijkheden.

Kortom er zijn diverse opties voor de verwerking van uw administratie denkbaar.

Online boekhouden

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw boekhouding in te voeren via internet. Wij maken hiervoor gebruik van CASH online. Voor relatief lage maandkosten, heeft u de beschikking over een volwaardig boekhoud pakket. Wij kunnen met u meekijken en desgewenst aanvullingen maken. U hoeft geen eigen software aan te schaffen en rekening te houden met updates. Het pakket kent ook nog diverse uitbreidingen om de administratie verder te professionaliseren.
Mocht u zelf helemaal niet willen boekhouden, dan is het ook mogelijk dat u via kijkrechten uw administratie inziet.